Zásady ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov

Spracovanie osobných údajov prebieha v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 zo dňa 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (ďalej len „Nariadení“), zákona o spracovaní osobných údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonom v platnom znení.
 
Plné znenie pripravujeme.
 
 
 
 

Rezervácia ubytovania

Ubytovanie Svit - Mgr. Renáta LukáčováVysoké Tatry ubytovanie 
Ubytovanie si môžete rezervovať telefonicky alebo emailom.
Mgr.Renáta Lukáčová,
Ubytovanie Svit
Hájová 637/10, 059 21 Svit Slovensko
Telefón: +421911457805
Telefón: +421911669662 - communication in english
E Mail:   Kontakt
Web: www.ubytovaniesvit.sk

private accommodation high tatras 
Lokalita: 
Východné Slovensko | Prešovský kraj | Región Vysoké Tatry | Okres Poprad

Ponuka ubytovania cena ubytovania cenník ubytovania.

Podporte nás prosím

Ak boli naše stránky pre Vás užitočné alebo sa vám páčia môžete nás podporiť na sociálnych sieťach. Odporučte nás Vaším známym a priateľom, ktorí hľadajú ubytovanie v Tatrách.

Podporte nás prosím na sociálnych sieťach odporučte nás Vaším známym a priateľom, ktorí hľadajú ubytovanie v Tatrách.
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn VK

Ubytovanie Tatry ubytovanie Vysoké Tatry dovolenka Tatry

Ubytovanie na Slovensku dovolenka s deťmi na Slovensku

Dovolenka Slovensko lacné ubytovanie Vysoké Tatry ubytovanie na Slovensku rodinná dovolenka na Slovensku.

Lacné ubytovanie ubytovanie v Tatrách ubytovanie s deťmi ubytovanie pre dvoch. Príďte si užiť Tatranskú dovolenku k nám ponúkame ubytovanie pod Tatrami.
Lacná dovolenka letná dovolenka dovolenka v zime dovolenka pre dvoch dovolenka s deťmi dovolenka na Slovensku dovolenka v Tatrách ubytovanie lyžovanie.
Ubytovanie pri lyžiarskom stredisku

Ubytovanie izba č.1

| Ubytovanie Tatry | | Ubytovanie v súkromí |

Samostatná 5-lôžková izba bez balkóna s možnosťou prístelky. Poč...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Lacné ubytovanie Tatry

Ubytovanie izba č.2

| Ubytovanie Tatry | | Ubytovanie v súkromí |

Samostatná 3-lôžková izba bez balkóna (bez prístelky). Počet lôžok: 1...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Ubytovanie v súkromí

Ubytovanie izba č.3

| Ubytovanie Tatry | | Ubytovanie v súkromí |

Samostatná 4-lôžková izba s balkónom s možnosťou prístelky. ...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Lacné ubytovanie

Ubytovanie izba č.4

| Ubytovanie Tatry | | Ubytovanie v súkromí |

Samostatná 3-lôžková izba s balkónom s možnosťou prístelky. ...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Apartmán Tatry

Apartmán Tatry apartmán…

| Ubytovanie Tatry | | Ubytovanie v súkromí |

Apartmán Tatry apartmán Vysoké Tatry ubytovanie v apartmáne vo Vysokých T...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Naša ponuka ubytovania pozrite ponuku ubytovania a vyberte si to najlepšie ubytovanie pre Vás ubytovanie na Vašu rodinnú dovolenku.
Ponuka ubytovanie | Východné Slovensko | Prešovský kraj | región Vysoké Tatry | mesto Svit | okres Poprad |
Lacné ubytovanie na Slovensku lacná dovolenka na Slovensku s deťmi.
×

Prihlásiť sa