Zásady ochrany osobných údajov

Zásady ochrany osobných údajov

Spracovanie osobných údajov prebieha v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 zo dňa 27. 4. 2016 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (ďalej len „Nariadení“), zákona o spracovaní osobných údajov a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonom v platnom znení.
 
Plné znenie pripravujeme.
 
 
 
 

Rezervácia ubytovania

Ubytovanie Svit - Mgr. Renáta LukáčováVysoké Tatry ubytovanie 
Ubytovanie si môžete rezervovať telefonicky alebo emailom.
Mgr.Renáta Lukáčová,
Ubytovanie Svit
Hájová 637/10, 059 21 Svit Slovensko
Telefón: +421911457805
Telefón: +421911669662 - communication in english
E Mail:   Kontakt
Web: www.ubytovaniesvit.sk

private accommodation high tatras 
Lokalita: 
Východné Slovensko | Prešovský kraj | Región Vysoké Tatry | Okres Poprad

Ponuka ubytovania cena ubytovania cenník ubytovania.

Podporte nás prosím

Ak boli naše stránky pre Vás užitočné alebo sa vám páčia môžete nás podporiť na sociálnych sieťach. Odporučte nás Vaším známym a priateľom, ktorí hľadajú ubytovanie v Tatrách.

Podporte nás prosím na sociálnych sieťach odporučte nás Vaším známym a priateľom, ktorí hľadajú ubytovanie v Tatrách.
Facebook Twitter Pinterest LinkedIn VK

Ubytovanie Tatry ubytovanie Vysoké Tatry dovolenka Tatry

Ubytovanie na Slovensku dovolenka s deťmi na Slovensku

Dovolenka Slovensko lacné ubytovanie Vysoké Tatry lacné ubytovanie na Slovensku rodinná dovolenka na Slovensku.

Lacné ubytovanie Tatry ubytovanie s deťmi ubytovanie pre dvoch pobyt v Tatrách dovolenka Tatry ubytovanie v Tatrách s deťmi lacná dovolenka ubytovanie pod Tatrami rodinná dovolenka.
Lacná dovolenka na Slovensku letná dovolenka dovolenka v zime dovolenka pre dvoch dovolenka s deťmi na Slovensku dovolenka v Tatrách ubytovanie lyžovanie.
Ubytovanie pri lyžiarskom stredisku

Ubytovanie izba č.1

| Ubytovanie Tatry | | Dovolenka v Tatrách |

Samostatná 5-lôžková izba bez balkóna s možnosťou prístelky. Poč...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Lacné ubytovanie Tatry

Ubytovanie izba č.2

| Ubytovanie Tatry | | Dovolenka v Tatrách |

Samostatná 3-lôžková izba bez balkóna (bez prístelky). Počet lôžok 1 ...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Ubytovanie v súkromí Tatry ubytovanie na súkromí Vysoké Tatry

Ubytovanie izba č.3

| Ubytovanie Tatry | | Dovolenka v Tatrách |

Samostatná 4-lôžková izba s balkónom s možnosťou prístelky. ...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Lacné ubytovanie

Ubytovanie izba č.4

| Ubytovanie Tatry | | Dovolenka v Tatrách |

Samostatná 3-lôžková izba s balkónom s možnosťou prístelky. ...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Apartmán Tatry

Apartmán Tatry apartmán…

| Ubytovanie Tatry | | Dovolenka v Tatrách |

Apartmán Tatry apartmán Vysoké Tatry ubytovanie v apartmáne vo Vysokých T...

Cena ubytovania od: 15 €

| Ponuka ubytovania |
Ponuka ubytovania pozrite si ponuku ubytovania a vyberte si to najlepšie ubytovanie v Tatrách pre Vás rodinná dovolenka ubytovanie pre rodiny s deťmi.
Dovolenka na Slovensku s deťmi | Východné Slovensko | Prešovský kraj | región Vysoké Tatry | mesto Svit | okres Poprad | Ubytovanie Slovensko
Lacné ubytovanie na Slovensku lacná dovolenka na Slovensku s deťmi.
×

Prihlásiť sa